Powerburn®

Powerburn® inneholder virkestoffene Capsaicin og Epigallocatechin gallate som kan øke din forbrenning. Sammen kan virkestoffene i Powerburn® bidra til økt metabolisme - og bidra til å fjerne overflødig fett meget effektivt!

Virkestoffene kan bidra til kontinuerlig stimulering av forbrenningen og evnen til å øke stoffskiftet og kaloriforbruket. Kroppens forbrenningsmekanisme holdes i gang, og du kan oppleve vektreduksjon.

100 % bidrag til effektiv slanking!


Mer informasjon
Inneholder chili
Inneholder grønn te
Kan gi høyere forbrenning
Kan øke energiomsetning
Kan bidra til vekttap

Kun kr
149,-

Power Burn


Hva er Power Burn?

Med en sammensetning av chili og grønn te. Powerburn inneholder cholin som bidrar til normal lipid fettmetabolisme, og vitamin B5 som bidrar til reduksjon i tretthet og fatigue, bidrar til normal mental ytelse, bidrar til normal syntese og metabolisme av steroid hormoner, samt bidrar til normal energi-metabolisme.
Powerburn er en nøye sammensatt kombinasjon av ingredienser tradisjonelt brukt for å øke forbrenningen, som ved inntak kan bidra til å øke energiomsetningen i kroppen og forbrenningen av kalorier. Virkestoffene capsaicin i chilipepper og epigallocatechin gallate i grønn te kan bidra til kontinuerlig stimulering av forbrenningen.

Bruk av Powerburn kan være et godt bidrag mot å oppnå konstant høy forbrenning og vedlikehold av vekttap. Virkestoffenes høye konsentrasjon av antioksidanter kan også være med på å beskytte kroppen mot frie radikaler og styrking av immunforsvaret, noe som er viktig i perioder med vekttap og trening.

Innhold
Grønn te (Camellia sinensis) inneholder polyfenoler og koffein som tradisjonelt er brukt til økning av forbrenningen og den metabolske raten. Grønn te kan virke vanndrivende, og har et svært høyt innhold av antioksidanter som kan bidra til å beskytte kroppen mot frie radikaler. Chilipepper (Capsicum annuum) inneholder capsaicin som har vært brukt for å øke blodsirkulasjonen til hender, føtter og muskler, samt sentrale organer i kroppen. Capsaicin kan bidra til økt energiomsetnig i kroppen og bidra til økt forbrenning.

Bruk og dosering
Innhold: 60 kapsler
Anbefalt døgndose: 2 kapsler

2 kapsler inntas daglig med måltid. 1 kapsel med frokost og 1 kapsel med middag.
Kapslene svelges hele med vann.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides.
Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert kosthold.
Oppbevares utilgjengelig for barn.
Bør ikke brukes av gravide og ammende.
Lukk vindu