Powerburn®

Powerburn® inneholder virkestoffene Capsaicin og Epigallocatechin gallate - et perfekt valg til din diett!

Powerburn® er en nøye sammensatt kombinasjon av virkestoffer som kan være et supplement til din diett. Produktet inneholder ikke kun grønn te og chilipepper. Powerburn® inneholder også Vitamin B5 som bidrar til reduksjon av tretthet, bidrar til normal mental helse, bidrar til mormal syntese og metabolisme av steroid hormoner, og bidrar til normal energi-metabolisme. I tillegg inneholder Powerburn® Cholin som bidrar til normal lipid-metabolisme.

100 % bidrag til effektiv slanking!


Mer informasjon
Inneholder chili
Inneholder grønn te
Reduksjon av tretthet
Normal energi-metabolisme
Normal lipid-metabolisme

Kun kr
149,-

Ja takk! Jeg vil bestille Powerburn til kun 149 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 299 kr i måneden. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice 14 dager før neste planlagte utsending, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg!

Power Burn


Hva er Power Burn?

Med en sammensetning av chili og grønn te. Powerburn inneholder cholin som bidrar til normal lipid fettmetabolisme, og vitamin B5 som bidrar til reduksjon i tretthet og fatigue, bidrar til normal mental ytelse, bidrar til normal syntese og metabolisme av steroid hormoner, samt bidrar til normal energi-metabolisme.
Powerburn er en nøye sammensatt kombinasjon av ingredienser tradisjonelt brukt for å øke forbrenningen, som ved inntak kan bidra til å øke energiomsetningen i kroppen og forbrenningen av kalorier. Virkestoffene capsaicin i chilipepper og epigallocatechin gallate i grønn te kan bidra til kontinuerlig stimulering av forbrenningen.


Innhold
Ingrediensliste:
Tabletthjelpestoff (maltodekstrin), grønn te (30%EGCG; 10% koffein) (Cammellia Sinensis), l-cholin-bitartrat, chilipulver (Capsicum annuum), tabletthjelpestoff (trikalsiumfosfat, magnesiumsalt av fettsyrer), kalsium-d-pantotenat.

Innhold per døgndose:

1 kapsel
Grønn te (Camellia sinensis): 100 mg
Cholin: 42 mg
Chilipulver (Capsicum annuum): 20 mg
Vitamin B5: 5 mg *83%

*=% av referanseverdi

2 kapsler
Grønn te (Camellia sinensis): 200 mg
Cholin: 84 mg
Chilipulver (Capsicum annuum): 40 mg
Vitamin B5: 10 mg *166%

*=% av referanseverdi

Bruk og dosering
Innhold: 60 kapsler
Anbefalt døgndose: 2 kapsler

2 kapsler inntas daglig med måltid. 1 kapsel med frokost og 1 kapsel med middag.
Kapslene svelges hele med vann.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides.
Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert kosthold.
Oppbevares utilgjengelig for barn.
Bør ikke brukes av gravide og ammende.Kontakt kundeservice
Ta kontakt med oss ved spørsmål, våre kundekonsulenter hjelper deg gjerne. Husk å oppgi ditt navn, kundenummer og hvilket produkt henvendelsen gjelder. Vår kundetjeneste kan hjelpe deg med:
:: Produktspørsmål og bestillinger
:: Endringer i dine leveringer
:: Faktura og betaling
:: Reklamasjoner og returer

Kontakt oss:
E-post: kundeservice@naturalab.no (døgnåpent)
Tlf: 815 00 577 (10:00-15:00 Mandag-Fredag)

Trygg helsekost
Velkommen til Natura Lab, et moderne helsekostselskap med flere kjente merkevarer. Natura Lab har et godt omdømme og har posisjonert seg bra i markedet. Selskapet stiller høye krav til sine samarbeidspartnere, og alle ledd kvalitetssikres jevnlig for å sikre rask leveranse av de beste produktene. Selskapets fleksible medlemsordning letter arbeidet med kjøp av helsekost, og selskapets vekst tyder på at flere og flere setter pris på å få levert helsekostprodukter direkte hjem til seg. 

Vi ønsker deg velkommen som kunde hos oss!


Natura Lab AS
Org. nr.: 997355911
Adresse: Stockflethsgate 51 A, 0461 Oslo
Lukk vindu